English

x



   
Εμφάνιση Νέου - Ανακοίνωσης του Τμήματος

 

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών

 
Ενημέρωση φοιτητών για Διεξαγωγή Εξετάσεων Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020
25/05/2020


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου ΤΕ ότι σύμφωνα με την αριθ. 232η/15-05-2020 απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η εξέταση όλων των μαθημάτων και των εργαστηρίων του τρέχοντος εαρινού εξαμήνου θα γίνoυν με εξ αποστάσεως μεθόδους, κατ' εξαίρεση και λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν, προασπίζοντας τη δημόσια υγεία των φοιτητών/φοιτητριών, καθώς και όλου του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου.

Για το λόγο αυτό οι εξετάσεις θα γίνουν είτε προφορικές, είτε με απαλλακτικές εργασίες, είτε γραπτές μέσα από πλατφόρμες τηλε-εκπαίδευσης είτε με συνδυασμό των προηγουμένων.

Για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων θα πρέπει:  

1.     όλοι οι φοιτητές με ΔΙΚΗ τους ευθύνη να αποκτήσουν λογαριασμό χρήστη (όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (αν δεν το έχουν ήδη κάνει) από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://thessalia-3.teilar.gr/login.asp. Χωρίς το λογαριασμό χρήστη δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στις πλατφόρμες τηλε-εκπαίδευσης μέσω των οποίων θα γίνουν οι εξετάσεις. Το παρών ισχύει και για τους φοιτητές που πάρουν μέρος στην εμβόλιμη εξεταστική αλλά και σε αυτούς που βρίσκονται επί πτυχίο.

2.     να εγγραφούν στην πλατφόρμα του eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας https://eclass.uth.gr/ με τη χρήση του νέου ιδρυματικού λογαριασμού στο ΠΘ, και να κάνει κάνουν εγγραφή σε κάθε μάθημα που θα εξεταστεί.

3.     να εγκαταστήσουν την εφαρμογή MS-TEAM  ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ: https://it.uth.gr/kb/ms-teams-syndesi-kai-hrisi.  

Για τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων θα ενημερωθούν από τον υπεύθυνο καθηγητή του μαθήματος με ανακοινώσεις και για το λόγο αυτό κυρίως μέσα από το e-class η μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας και για το λόγο αυτό  θα πρέπει να υπάρχει πολύ συχνή επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Προγράμματος Σπουδών.

Στην περίπτωση που θα γίνουν προφορικές οι εξετάσεις θα πρέπει ο Η/Υ να φέρει κάμερα για ταυτοποίηση του φοιτητή. Μπορεί να γίνει βέβαια και χρήση του κινητού τηλεφώνου.

Θα παρακαλούσαμε λοιπόν για την αποφυγή προβλημάτων της τελευταίας στιγμής να γίνει άμεσα έλεγχος της σύνδεσης αλλά και της πρόσβασης στις αντίστοιχες πλατφόρμες (E-class, MS-TEAMS).

 

 

<< Επιστροφή

 

 

 

Θέσεις πρακτικής άσκησης
Θέσεις Εργασίας - Απασχόληση αποφοίτων
ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ
ERASMUS
CD προβολής τμήματος
Οδηγός Επαγγέλματος για τους Πτυχιούχους
Καταληκτικές Ημερομηνίες Εξαμήνου
Προτεινόμενα θέματα πτυχιακών
Δικαιολογητικά για νεοεισακτέους
Εκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης του Τμήματος
Newsletters Τμήματος
 
 
http://e-class.teilar.gr/

Διεύθυνση Τμήματος
ΤΕΙ Θεσσαλίας
Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου
Β. Γρίβα 11, ΤΚ 43100 Καρδίτσα
Τηλ. Γραμματείας:
24410-64730
FAX Γραμματείας
24410-64731

Email:secry-wood@teilar.gr



Χρήσιμα Έγγραφα

Copyright © 2010 Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου